Evenementen

Springkastelenfestival – 28 april

Op 28 april is het eindelijk terug zo ver. Die dag organiseren Chiro en KSA Wichelen voor de derde keer hun heuse springkastelenfestival!
- Wat? ❓
Er zullen verschillende springkastelen op het domein staan waar iedereen zich volledig op kan uitleven. Ook ouders, grootouders, tantes en nonkels zijn welkom op onze bar voor een drankje te komen drinken! 😉
- Wanneer? 🗓️🕣
28 april, 14:00 - 17:00
- Voor wie? 🧒👦
Voor alle kindjes van 4 t.e.m. 12 jaar. Het evenement is er voor iedereen, dus ook kindjes die niet in de Chiro of KSA zitten zijn welkom.
- Waar? 📍
Gemeentelijk domein - Oud dorp 2, Wichelen
- Hoeveel? 💶
We vragen 3 euro inkom per kind. Indien jullie met 10 leden van dezelfde jeugdbeweging komen is het maar 2 euro per kind! Ouders en begeleiders mogen gratis binnen.
Hopelijk mogen we jullie allemaal verwachten! 🏰
Groetjes
De leiders en leidsters van Chiro en KSA Wichelen

Triangel- 4 mei

Beste ouders en lieve leden Op zaterdag 4 mei is het Triangel, de speldag voor alle leden onder 12 jaar en hun leiding van KSA Oost-Vlaanderen. Een hele dag lang worden jonge KSA'ers ondergedompeld in een fantasierijke omgeving vol massaspelen, show en verwondering. Om te weten wie we allemaal mogen verwelkomen op Triangel vragen we om elke deelnemer in te schrijven ten laatste 29 maart via de Google Form. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdMuxiekyKEZpU5F26BSEpV5-dvufNuAyz0q7wFzG_L-iotNA/viewform Dit jaar zal het evenement plaatsvinden in Beervelde (meer informatie volgt later). We spreken rechtstreeks af met de leiding en leden op de locatie. We vertrekken dus niet samen vanuit Wichelen. Om niet te veel file te veroorzaken en aan het milieu te denken, geven we als tip om te carpoolen! Als u vragen heeft mag u altijd leidster Arij contacteren op het nummer: 0491 34 50 70. Wij kijken er alvast naar uit! Veel liefs De leiding

Groepsfeest 2024 – Shrek

Lieve ouders en leden Beste vrienden en familie
Op zaterdag 13 april 2024 organiseert KSA Wichelen na 2 jaar terug haar groepsfeest!
Dit jaar presenteren we niet één, maar twee shows! Schrijf dus tijdig in voor de show naar keuze!
Deuren show 1: 15u30 ; start: 16u
Deuren show 2: 19u30 ; start 20u 🎭
Dit alles gaat door in het Gildenhuis, Margote 86 te Wichelen.
Voor dit spektakel betaalt u €3 en kinderen onder de 12 jaar slechts €1! De inkom is te betalen op de avond zelf aan de kassa 😄
Tijdens de pauze, voor en na de show kan u uw dorst lessen aan de bar 🍻
Met andere woorden: deze spetterende show kan je gewoon niet missen!
Tot dan! 👋 Leiding van KSA Wichelen
(P.S: Als je graag wat blijft plakken en nog eentje drinkt, dan vragen we je in te schrijven voor show 2, na de eerste show moeten we jammer genoeg de zaal leegmaken)

17-18/02/2024 – Spaghettifestijn

Wij, KSA Wichelen, organiseren ons jaarlijks spaghettifestijn in Gibo De Meander. Dit jaar wordt er naast de gebruikelijke spaghettisaus ook penne met zalm in bieslookroomsaus geserveerd. Het eetfestijn gaat door op zaterdag 17 februari en zondag 18 februari.
- Op zaterdag zijn jullie welkom van 18u tot 21u. - Op zondag van 11u30 tot 14u.
🍝 Onze opties 🍝
- Volwassen portie met saus naar keuze (14€) - Volwassen portie vegetarische bolognese (14€) - Kinderportie tem 12j met saus naar keuze (12€) - Kinderportie tem 12j vegetarische bolognese (12€)
🍝 Bestellen 🍝 Inschrijven doe je door volgende link in te vullen: https://forms.gle/2hk1yKUZLQurA53M7
U ontvangt hierna in de loop van de week een bevestigingsmail met betaalwijze. (Opgelet, deze kan in uw spam terechtkomen!)
❗️Bestellen kan tot 10 februari
Wij hopen jullie allemaal te zien! 😊 Lieve KSA-groetjes, de leidsters van KSA Wichelen

28/10/2023 – Speculoosverkoop

Zaterdag 28 oktober is het weer zover: onze jaarlijkse speculoosverkoop! Dit jaar trekken we weer door de straten van Wichelen om speculozen te verkopen. Hiermee zamelen wij geld in om leuke activiteiten te kunnen doen op kamp!
Een pakje (met 4 speculozen) kost €2. Via onderstaande link kan je tot donderdag 26 oktober je definitieve aantal pakjes doorgeven: https://forms.gle/mRHoVrkxdzkv87Rm9 De speculozen van de voorverkoop kunnen worden afgehaald op zaterdag 28 oktober op het KSA-domein tussen 9u en 10u. Gelieve steeds cash en gepast te betalen!

24/09/2023 – Startdag

🤩 Het nieuwe KSA-jaar is in zicht! 🤩
We geven het startschot van het nieuwe jaar op 24 september 2023! 💥
Voor wie?
Alle meisjes van het eerste leerjaar tot het 6e middelbaar 👭
Wat?
Een zoektocht naar jullie leiding voor het komende jaar 🔎
Waar? Op het gemeentelijk domein te Wichelen, Margote 16B 📍
Wanneer? Zondag 24 september 2023, 14:00 - 17:00 🕑
Hoe? Gewoon komen! Inschrijven kan ter plekke, of via volgende link: https://forms.gle/xxBWYgchhEtB4eNC7
Dit kan ook op zondag 03/09 tijdens Wichelen kermis.
We kijken er naar uit om jullie massaal (terug) te zien! 😄
Knuffels, de leiding 🧸🩷