Algemeen

Welkom op de website van KSA Wichelen!

Je vindt hier allerlei informatie over de leiding, de leden en onze activiteiten. In het fotoalbum kan je foto’s bewonderen van onze leden in actie en er is ook een beschrijving van elke groep te vinden onder de rubriek ‘Groepen’.


Waar en wanneer?

Je vindt ons elke zondag van 14u tot 17u in ons lokaal op het gemeentelijk domein in Wichelen.

Uniform & lidkaart

De eerste 3 activiteiten van het nieuwe KSA jaar kan je eens komen kijken of het iets voor jou is. Daarna moet je je inschrijven als je wilt blijven komen. Het lidgeld bedraagt 37 euro, de prijs voor elke zondag een vier-uurtje is hier al bijgerekend.

Inschrijvingsvoorwaarde: de leeftijd moet 6 jaar zijn OF het kind moet in het eerste leerjaar zitten.

Een uniform kan je voor of na elke activiteit aankopen bij de leiding. Ons rood sjaaltje (4 euro) is verplicht op elke activiteit.. Verder kan je ook een t-shirt (10 euro), een trui (25 euro)/ voor de +12 een hemd (25 euro) kopen. Wij verkopen ook tweedehandsuniformen, meer info hierover vind je bij de rubriek tweedehandskledij.

De lidkaarten worden uitgedeeld nadat iedereen officieel is ingeschreven en als elk lid het lidgeld betaald heeft. Het rekeningnummer van de KSA vind je bij contact. Gelieve bij elke betaling de naam en waarvoor men betaald erbij te zetten.


Verzekerd?

Wanneer je ingeschreven bent en het lidgeld is betaald, ben je ook verzekerd.


Gewest

Samen met Laarne en Oosterzele vormen we het gewest Scheldering.
We proberen een paar keer op het jaar samen te komen om activiteiten te organiseren.


TROOPER

Trooper is een hulpmiddel dat ons gratis centjes oplevert door jouw aankopen!
Via Trooper kunnen jullie online bestellen zonder dat jullie extra betalen voor jullie aankoop. Maar via deze weg krijgt onze KSA een centje. Troop jij mee voor onze vereniging via de website https://trooper.be/ksawichelen wanneer je online shopt?

Links

Op KSA Nationaal is er nog veel informatie te vinden over uniformen, de webshop, de thema`s van kampen en KSA-jaren, verzekeringen, en nog zoveel meer.
KSA Nationaal : www.ksa.be