Triangel- 4 mei

Beste ouders en lieve leden

Op zaterdag 4 mei is het Triangel, de speldag voor alle leden onder 12 jaar en hun leiding van KSA Oost-Vlaanderen. Een hele dag lang worden jonge KSA’ers ondergedompeld in een fantasierijke omgeving vol massaspelen, show en verwondering.

Om te weten wie we allemaal mogen verwelkomen op Triangel vragen we om elke deelnemer in te schrijven ten laatste 29 maart via de Google Form. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdMuxiekyKEZpU5F26BSEpV5-dvufNuAyz0q7wFzG_L-iotNA/viewform

Dit jaar zal het evenement plaatsvinden in Beervelde (meer informatie volgt later). We spreken rechtstreeks af met de leiding en leden op de locatie. We vertrekken dus niet samen vanuit Wichelen. Om niet te veel file te veroorzaken en aan het milieu te denken, geven we als tip om te carpoolen!

Als u vragen heeft mag u altijd leidster Arij contacteren op het nummer: 0491 34 50 70.

Wij kijken er alvast naar uit!

Veel liefs
De leiding