Facteurke

Beste ouders en leden

Aangezien er weer een nieuwe maand is aangebroken, zijn we hier weer met een nieuw facteurke! Jullie kunnen deze terugvinden in de bijlage. Zo hebben jullie een duidelijk overzicht wat er wanneer te doen is. Er staan opnieuw een heleboel leuke activiteiten en evenementen op de planning.
Tijdens het weekend van 25 en 26 februari vindt ons jaarlijks spaghettifestijn plaats. Onze kokjes staan alvast te popelen om iedereen van overheerlijke spaghetti te voorzien. Ook wij kijken er naar uit om jullie allemaal te verwelkomen. Jullie kunnen nog steeds inschrijven via de volgende link en dit tot en met 19 februari: https://forms.gle/m9CJVptfVdD48LUK6

Op zondag 5 maart zal de activiteit helaas niet doorgaan. Dat weekend gaat de leiding namelijk het kamp voorbereiden en het kamphuis bezoeken! Ook zondag 19 maart zal er geen activiteit plaatsvinden aangezien 18 maart onze FLUO?!-fuif doorgaat.
Aangezien onze KSA niet alleen draait dankzij onze leden maar ook dankzij de ouders organiseren wij op zondag 2 april een ouderdag! Meer informatie hierover zullen jullie zeker nog krijgen maar houdt deze datum alvast vrij.
Als er nog vragen zouden zijn, laat het ons gerust weten!

Hopelijk tot snel!

Groetjes van de leiding