Zone 30 + facteurke

`t Facteurke okt-nov-2022

Lieve ouders en leden

Hopelijk hebben jullie allemaal al net zoveel van de eerste 2 activiteiten genoten als wij. Om jullie een duidelijk overzicht te geven wanneer het wel en geen KSA is, kunnen jullie in de bijlage ons facteurke terugvinden. Ook de belangrijke data staan hier alvast op vermeld.

Onze eerste belangrijke datum is alvast een knaller van formaat! Deze vrijdag (30/09) organiseren wij zone 30. Deze fuif is voor iedereen die ouder is dan 21 jaar. Wij zijn er van overtuigd dat de volwassenen minstens even goed kunnen feesten als de jongeren. Dus ouders, kom maar jullie beentjes losgooien en bewijs ons dit maar! Jullie zijn allemaal meer dan welkom!

Ten slotte kunnen jullie hier nog eens de inschrijvingslink terugvinden aangezien nog niet iedereen is ingeschreven:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeePcfg7mzKvkIXcONmwoLrsbhTh499syydy2KtruVDXAot6A/viewform
3/10 is de laatste activiteit waarop je nog eens gratis kan komen proberen.

Hopelijk zien we jullie allemaal komend weekend!