Facteurke

Liefste ouders en leden

Het einde van onze activiteiten dit jaar nadert jammer genoeg. Maar gelukkig staan er nog een paar super wijze zondagen op het programma! In de bijlage kunnen jullie het facteurke terugvinden met alle data.

Op zaterdag 7 mei gaat voor de -12 triangel door! De concrete informatie hierover laten wij jullie zeker nog weten. Aangezien er op zaterdag al een hele dag spelplezier is, is het op 8 mei geen KSA voor leeuwkes, roodkapjes en de smurfen. Voor de +12 is het wel activiteit!

15 mei is het dan jammer genoeg onze laatste activiteit. Maar aangezien wij jullie niet kunnen missen tot ons kamp, gaat op 26 juni onze allerlaatste activiteit door. Verdere info volgt nog maar we kunnen jullie wel al vertellen dat het weer een super wijze zondag zal worden!

Wij kijken alvast enorm uit naar de komende zondagen en hopen dat jullie allemaal zullen komen om ons KSA-terrein voor de laatste keren dit jaar onveilig te maken!

Groetjes

De leiding