Triangel

Beste ouders en leden

Na 4 jaar is het bijna terug zover! Op zaterdag 7 mei organiseert KSA Oost-Vlaanderen Triangel! Triangel is dé speldag voor alle leden onder de 12 jaar en hun leiding. Een ganse dag lang worden jonge KSA’ers ondergedompeld in een fantasierijke omgeving vol massaspelen, show en verwondering. Hiervoor bedraagt het inschrijvingsgeld €4.

Het evenement zal doorgaan in Lokeren vanaf 10u tot 17u. Meer informatie zal later zeker nog volgen. Wij zijn alvast op zoek naar ouders die het eventueel zouden zien zitten om te rijden.

Om te weten wie er allemaal zal meegaan en welke ouders zouden kunnen rijden, vragen wij jullie om de volgende link in te vullen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSesfvTwG4wDu4yr1oD_LdCQnPq4HbyGIOzyydSZHCUukho5Xg/viewform
Er kan worden ingeschreven tot 20 april. Het inschrijvingsgeld moet tegen 22 april naar ons zijn overgeschreven.

Wij hebben er alvast zeer veel zin in en hopen dat jullie allemaal zullen meegaan! Als jullie nog vragen hebben, stuur ze gerust.

Groetjes

De leiding