Update activiteiten

Liefste ouders en leden

Gisteren kwam het overlegcomité samen. Hier zijn ook een aantal beslissingen genomen die invloed hebben op onze werking. Verder hebben we zelf ook een aantal zaken besloten om alles zo veilig mogelijk door te laten gaan.

Bij het aankomen op en weggaan van ons terrein draagt iedereen een mondmasker. Dit geldt zowel voor de leden als voor de ouders en de leiding. Ook in het vierkant houden alle leden hun mondmasker op. Dit mag af van zodra we alleen per groep zijn. Tijdens de activiteit houden de leden ook afstand van de leiding en omgekeerd. We gaan alle activiteiten buiten spelen. Dit wil dan ook zeggen dat iedereen zich goed moet kleden naar het weer, veel laagjes en een goede regenjas dus.

Ten slotte hebben we besloten om tijdens de afkoelingsperiode in de lagere school voor de -12 geen activiteit te geven. Dit wil dan ook zeggen dat het kerstfeestje zal doorgaan op vrijdag 17 december in plaats van op 22 december. Vanaf 18 tot 20uur zijn jullie welkom op de KSA om er een gezellige avond van te maken! Voor de +12 laten we het momenteel doorgaan op donderdag 23 december. Wanneer het, naar ons gevoel, toch niet veilig genoeg kan doorgaan, zullen we dit alsnog afgelasten. We houden jullie hiervan zeker op de hoogte!

Na de kerstvakantie staan we vanaf 16 januari weer paraat om jullie, hopelijk in betere omstandigheden, weer een leuke zondagnamiddag te bezorgen! Bij vragen of opmerkingen stuur ons gerust een mailtje of een berichtje!

Hopelijk tot zondag!

Met vele KSA-groetjes

De leiding KSA Wichelen