Trooper

Beste ouders en leden 

Wellicht hebben jullie al gehoord over Trooper. Trooper is een hulpmiddel dat ons gratis centjes oplevert door jouw aankopen! En het kost jou ook niks, nada, noppes! Leuk he? Trooper werkt dus zo:

1. Je bent van plan om iets online te kopen bij bijvoorbeeld bol.com.

2. Je moet dus deze keer naar Trooper gaan en dan als vereniging ‘ksa wichelen’ kiezen.

3.  Daar zie je verschillende online shops zoals Coolblue, bol.com, Zalando lounge, Collishop, Hema….

4. Je kiest dan jouw shop waar je wilt shoppen door op de banner te klikken.

5. En zo ga je via Trooper naar de shop en wij krijgen bijvoorbeeld 2% op het boek dat jij hebt gekocht. Zonder dat het jou iets kost!  Bedrijven willen immers meer klanten op hun webshops vandaar dat ze Trooper gebruiken voor hun marketing. Er doen zelfs meer dan 300 webshops mee aan Trooper! 

P.S.: voor de vergeetkousen onder ons; er is ook een Trooperbot! Het is een plugin voor je browser. Voorlopig kan hij je in twee browsers helpen, Chrome en Firefox. Trooperbot bliept op wanneer je op een webshop komt die samenwerkt met Trooper. Zo kan je het dus nooit vergeten! Behalve bij Coolblue, Collect&go en Smartphonehoesjes bliept hij niet. Je kan Trooperbot downloaden door hierop te klikken: https://trooper.be/trooperbot Doen dus! Trooper werkt enkel als iedereen aan zijn vrienden, vriendinnetjes, nonkels, tantes, nichten, neven, achternichten, achterneven, collega’s, ex-liefjes, juffrouwen, meesters, oma’s, opa’s… vertelt dat die KSA Wichelen kunnen steunen via Trooper. Troop jij dus met ons mee? Wij hopen dat jullie allemaal samen troopen met ons!   Indien er vragen zijn, mogen jullie ons altijd contacteren.

Alvast bedankt! 

Lieve KSA-groetjes

De leiding  KSA Wichelen