Activiteiten

Beste ouders en leden,

Jullie hebben het waarschijnlijk zelf al gehoord, maar de regels voor het jeugdwerk zijn veranderd. Goed nieuws voor de +12, zij mogen terug op zondag naar de KSA komen! Iets minder leuk nieuws voor onze -12, zij zullen zich voortaan moeten amuseren in iets kleinere groepjes. Dit vraagt een hele organisatie, maar met iedereen zijn medewerking is dat allemaal geen probleem!

Om de verdeling van de bubbels vlot te laten verlopen zal de -12 starten om 13u30 met de activiteit, en stoppen om 16u30. De activiteit van de +12 blijft doorgaan van 14u tot 17u.

Bij aankomst moet uw dochter zich komen aanmelden aan één van onze inschrijftafels. Deze zullen staan aan parking van het nieuw lokaal en eentje aan het oud lokaal. De leidster die de aanwezigheden hier opneemt, zal zeggen naar welke leidster ze mag gaan. Gezien er maar 10 kinderen per bubbel zitten, kan het zijn dat de groepen worden opgesplitst, hierdoor is het belangrijk dat uw kind direct naar de juiste leidster gaat bij de juiste bubbel.

Om niet voor verrassingen te komen staan op zondag vragen wij om uw dochter op voorhand te registreren voor een activiteit. Indien ze last minute toch niet kan komen, vragen wij om dit ook te laten weten aan één van de leidsters van jullie dochter haar groep. Alle gsm nummers staan op onze website (ksawichelen.be)

Registreren voor zondag 7 februari via: https://forms.gle/RhSYSvTaZZ8dcukV7

Hierbij behouden wij ook onze andere maatregelen (hygiëne, mondmaskers voor +12 en smurfen, afstand van andere bubbels…). Daarnaast rekenen wij op jullie verantwoordelijkheid wat betreft de nieuwe regel één hobby per kind.

Lieve KSA-groetjes en hopelijk tot zondag!