Moederdagactiviteit 06/05

Dag mama’s van de KSA!

Binnenkort is het weer Moederdag en ook wij bij KSA Wichelen willen jullie graag in de bloemetjes zetten. Daarom organiseren wij een moederdagactiviteit op zondag 6 mei 2018. Alle mama’s zijn dan welkom om samen met hun dochter(s) mee naar de KSA te komen.

Wat zijn we van plan? Om 12u beginnen we met een lekkere aperitief. Vanaf 12u30 voorzien wij een heerlijke spitburger zodat jullie vol energie aan de activiteit kunnen beginnen. Deze zal doorgaan van 14u tot 17u. Wat deze activiteit zal zijn, verklappen we uiteraard nog niet. Maar het beloofd een leuke namiddag te worden samen met je dochter(s)!

Wil jij graag meedoen aan deze leuke moederdagactiviteit? Vergeet je dan zeker niet in te schrijven door onderstaande inschrijvingsstrook in te vullen. Dit kan je doen t.e.m. 29 april. Wanneer je bij ons blijft eten voor de activiteit begint, voeg je €5 per persoon toe bij de inschrijvingsstrook. Wil je liever niet blijven eten, dan kan je gewoon van 14u tot 17u komen en enkel mee doen aan de activiteit, dit kost je niets.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! (Jana: 0478/11.94.13)

Hopelijk tot dan!

De leiding van KSA Wichelen

___________________________________________________________________________________

Ja, ik wil graag mee doen aan de moederdagactiviteit!

Naam: ………………………………………………………………………………………………………………………
Naam dochter(s): ……………………………………………………………………………………………………………

  • Ik kom eten en ik doe mee aan de activiteit. (€5 per persoon)
  • Ik doe enkel mee aan de activiteit.