Triangel (bericht enkel voor -12)

Beste ouders
Liefste leeuwkes, roodkapjes en smurfen

Hebben jullie ooit al gehoord van Triangel? Wel, laten we het even uitleggen: Triangel is dé speldag voor alle 6- tot 12-jarigen en hun leiding van KSA Oost-Vlaanderen. Een ganse dag lang worden onze jonge KSA’ers ondergedompeld in een fantasierijke omgeving vol massaspelen, show en verwondering.

Dit jaar gaat Triangel door op 28/04/2018 in het stadspark van Dendermonde (gelegen naast het zwembad Olympos). Deze fantastische dag start al om 9.30u en eindigt om 17u. De kostprijs bedraagt 4 euro per kind. Dit geld breng je mee op de dag zelf en geef je af aan je leidsters voor je vertrekt.

Om alles vlot en milieuvriendelijk te laten verlopen, stellen we voor om samen te carpoolen. We spreken af om 8.45u aan ons lokaal samen met alle mama’s, papa’s of andere familieleden die kunnen en het zien zitten om te rijden. Daar verdelen we alle kindjes over de auto’s zodat we ongeveer rond 9.15u kunnen vertrekken.

Wat neem je mee?

  • Uniform
  • Lunchpakket met drankje
  • Regenkledij
  • 4 euro

Steek dit allemaal in een gemakkelijke rugzak en doe uiteraard je speelkleren en goede schoenen aan zoals elke zondag!

Inschrijven kan door een bericht te sturen TEN LAATSTE OP 1/04/2018 met je volledige naam en groep naar volgend nummer: 0470/42.77.54.

Wij kijken er alvast naar uit!

Lieve groetjes
Jana, Eline, Stien, Maurane, Cloë en Sien