Facteurke

Liefste ouders en leden

Het is een nieuwe maand en dus ook een nieuw facteurke! In de bijlage kunnen jullie het facteurke terugvinden waarin staat wanneer het wel en geen activiteit is in december en januari. Er zijn ook enkele speciale data. Om alvast in de kerststemming te komen staan de simmers en +16’ers op zaterdag 10/12 van 17u tot 22u op de kerstmarkt aan het Ankerpunt. Zij zullen lekkere, warme chocomelk verkopen met eventueel slagroom of, voor onze liefhebbers, met iets meer (Amaretto of Baileys). Hiermee zamelen zij geld in voor hun kamp dus jullie zijn allemaal meer dan welkom!

Ten slotte ligt ook ons kerstfeestje in het verschiet. Voor de -12 zal dit doorgaan op woensdag 21/12 van 18u tot 20u en voor de +12 op donderdag 22/12 van 19u tot 21u. Hou deze data dus maar vrij want het beloofd weer extra gezellig te worden. Verdere informatie zullen jullie zeker nog krijgen!

Groetjes van de leiding

`t Facteurke dec-jan