Kerstfeestje +12 en inschrijvingen groepfeest

Beste ouders en leden
Langzaam maar zeker loopt het jaar op zijn einde. Dit wil dan ook zeggen dat er even een KSA-pauze zal zijn. Voor de -12 is deze al aan de gang, maar voor de +12 (jim, sim en +16) vindt eerst nog ons kerstfeestje plaats! Donderdag 23 december gaan we samen gaan schaatsen. Iedereen komt rechtstreeks naar het station van Lede waar we om 18u37 de trein zullen nemen richting Aalst. Om 21u23 komen we terug aan in Lede. Kleed jullie warm aan, vergeet geen zakcentje en draag steeds jullie mondmasker. Voor degenen die ouder zijn dan 16 is ook een CST verplicht.Verder is het nu woensdag, 22 december, de laatste kans om nog in te schrijven voor ons groepsfeest. Dus wil je graag meedansen en/of acteren? Vergeet je dan niet in te schrijven via de volgende link: https://forms.gle/coNH4d4DTcntKGsi8 Met z’n allen gaan we er zeker en vast iets moois van maken!

Alvast een zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar! Vanaf 16 januari gaan onze wekelijkse activiteiten terug door. Hopelijk zien we jullie dan allemaal terug!

KSA-groetjes

De leiding