Speculoosverkoop 2020

Beste ouders en leden
Zaterdag 31 oktober is het weer zover: onze jaarlijkse speculoosverkoop! Normaal gezien trekken we dan door de straten van Wichelen om heerlijke sinten-speculoos (Lotus) te verkopen. Door de corona-crisis zal dat dit jaar iets anders verlopen, maar we hopen dat jullie nog steeds massaal speculozen gaan kopen en verkopen.
Daarom hebben we dit jaar gekozen voor afhaal en levering.
Met deze opbrengst kunnen we allerlei leuke activiteiten doen op kamp! ?
De speculozen kunnen worden afgehaald op het KSA-domein tussen 9u en 11u.
De levering zal gebeuren in de loop van de voormiddag. Wanneer jullie kiezen voor afhalen, denk dan aan het milieu en breng zelf een (rug)zak mee ?. Iedereen die ouder is dan 12 jaar moet dan zijn mondmasker op zetten. Gelieve steeds cash en gepast te betalen.
Eén pakje (2 speculozen) kost €1,50. Je kan deze bestellen via een KSA-lid of via volgende link: http://forms.gle/amhR393rWwev9bxn8
Je kan jouw speculozen bestellen tegen ten laatste vrijdag 23 oktober.
Lieve groetjes
De leiding