Startdag

Liefste ouders en leden

Zondag 27 september is het eindelijk weer zo ver, de start van een geweldig KSA-jaar! Deze gaat zoals gewoonlijk door van 14 uur tot 17 uur op het gemeentelijk domein. Om alles goed te kunnen organiseren, moeten jullie zich eerst registreren als jullie aanwezig kunnen zijn. Dit moet ten laatste tegen vrijdag 25 september en kan via volgende link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdaLofrwfaEp9ggYhKQSfrc2pvaalY31n8UOekTBohpbtycyA/viewform. Door corona gebeuren onze activiteiten steeds in bubbels, net zoals op ons kamp. Let wel op, deze zijn veranderd! De leeuwen en roodkappen ( eerste leerjaar tot en met vierde leerjaar) behoren tot de bubbel lucht. De smurfen en jimmers ( vijfde leerjaar tot en met tweede middelbaar) vormen de bubbel vuur. De simmers en +16’ers ( derde middelbaar tot en met vijfde middelbaar) zijn water. Om ervoor te zorgen dat de bubbels zo weinig mogelijk met elkaar in contact komen, gebruiken we verschillende ingangen.

– Lucht: jullie komen via de parking van het sociaal huis ( Oud dorp ). Wanneer jullie met de fiets komen, zet deze dan in de fietsenstalling aan het gemeentehuis.
– Vuur: jullie komen langs de Margote en gebruiken de fietsenstalling aan het nieuw lokaal wanneer jullie met de fiets komen.
– Water: jullie komen ook via de Margote, maar gebruiken de fietsenstalling aan het oud lokaal.

-Voor de ouders: er is nog steeds een mogelijkheid om uw dochter in te schrijven en om een uniform te kopen. De betaling gebeurt via overschrijving en dus niet cash. Mogen wij jullie vragen om hierna niet te blijven wachten en meteen naar huis te gaan? Verder zijn er nog een paar regels om voor extra veiligheid te zorgen.

Wanneer je toekomt op het domein ontsmet je je handen. Als je ouder bent dan 12 jaar draag je ook een mondmasker! Normaal mogen jullie eerst nog wat vrij spelen voor de activiteit begint. Helaas is dat nu niet mogelijk. Wanneer jullie toekomen, gaan jullie dus direct in het vierkant gaan staan. Aangezien jullie in het begin van de activiteit nog niet weten wie jullie leiding is, kunnen jullie ons nog geen knuffels komen geven. De leiding en de leden houden dus afstand van elkaar tot het einde van de activiteit. Vanaf dan kunnen jullie knuffels geven aan jullie leiding. Bij leidsters van andere groepen houden jullie helaas voldoende afstand.
Als er nog vragen zijn, stel ze gerust! Wij kijken er alvast naar uit en hopen dat jullie talrijk aanwezig zullen zijn!

Lieve KSA groetjes
De leiding