Speculoosverkoop

Beste ouders en leden

Zaterdag 3 november is het weer zover: dan trekken we door de straten van Wichelen om heerlijke sinten-speculoos (lotus) te verkopen. Met deze opbrengst kunnen we allerlei leuke activiteiten doen op kamp!

We verzamelen om 9u30 aan het lokaal en om 13u zullen we terug zijn. Neem zeker een rugzak (met schouderbanden!) mee zodat je genoeg speculoos kan dragen.

Voorverkoop
We trekken heel Wichelen rond, maar geven al je vriendinnetjes, tantes, nonkels, oma’s, opa’s… die NIET in Wichelen wonen natuurlijk ook de kans om onze héérlijke speculoos te kopen. Hieronder vind je een voorverkooplijst waarmee je op voorhand bij hen kan langsgaan. Je geeft deze lijst en het geld af ten laatste op zaterdag 78 oktober en dan geven wij je bestelling mee op 3 november. Indien het niet mogelijk is om op tijd het formulier af te geven, kan je jouw bestelling mailen naar ksawichelen@gmail.com of in de brievenbus steken bij één van de leidsters.
Één pakje (2 speculozen) kost 1.00 euro.

LET OP: Alle speculozen van de voorverkoop moeten afgehaald worden VOOR we aan de speculoosverkoop in Wichelen beginnen. Speculozen die niet werden afgehaald worden mee verkocht.

Win!Win!Win!
Wie het meeste speculoos kan verkopen in voorverkoop, krijgt een megafantastisch KSA-cadeau. Per groep zal er één prijs te winnen zijn.

En er is nog meer..!
Voor alle leden die mee gaan speculoos verkopen, hebben de leidsters een super cool KSA-gadget voorzien! Allemaal komen dus 😀

Hopelijk tot dan!

Groetjes de leiding