Dropping for life

Beste ouders en leden,

Volgende week vrijdag, 17 november 2017, organiseren wij een dropping voor music for life. We hebben ervoor gekozen dat alle opbrengst integraal naar het goede doel gaat, namelijk: ‘Kom op tegen kanker’. Wij kozen voor dit goede doel, omdat we reeds enkele keren werden geconfronteerd met deze ziekte in onze (oud)leidingsploeg en we wouden hier graag iets aan bijdragen.
Als gevolg hiervan zal het zondag 19 november GEEN KSA zijn.

Nu bleek al snel dat onze dropping een groot succes was, we zaten met beperkte plaatsen en onze dropping was al snel volzet. Bij de inschrijvingslijst zitten er toch enkele ouders van onze leden, hiervoor alvast bedankt!
Onze actie stopt niet enkel bij de dropping, wij voorzien ook een heuse afterparty. Deze gaat door in JOC Antigoon (op ons domein) vanaf 22uur. Jullie kunnen hier eentje (of meerdere) komen drinken, een lekkere croque monsieur eten gemaakt door onze +16, zorgen voor extra sfeer en dergelijke. Het zou voor ons heel leuk zijn om jullie daar te zien, bij deze: allemaal welkom!

Moest het niet lukken om langs te komen, maar wil je toch graag je steentje bij dragen kan je ook altijd een bedrag overschrijven naar volgend rekeningnummer: BE83 7370 0275 2015 met als mededeling ‘Music for life – KSA Wichelen’.

Alvast bedankt en hopelijk tot vrijdag in het JOC Antigoon!

Met vriendelijke groeten,

De leiding